Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
linkedin
Linkedin

Mobiel werken

Mobiliteit is in vrijwel alle bedrijven, ongeacht de omvang, gangbaar geworden. Met name kleine bedrijven zien hierin specifieke voordelen. Door meer mobiliteit worden werknemers flexibeler en productiever, en zijn ze meer tevreden over hun werk.
 

Mobiliteit maakt werknemers en het bedrijf productiever, aangezien werkuren anders onderweg verloren gaan. Omdat mobiele werknemers nu onderweg beschikbaar zijn en vragen beantwoorden, zorgt mobiliteit dus ook voor meer tevreden klanten en collega's. Werknemers die thuis productief kunnen werken, hebben lagere reis- en werkingskosten. Ook blijkt mobiele bereikbaarheid vaak een beter evenwicht tussen werk en privéleven te bewerkstelligen.
 

Het is van belang, dat uw mobiele werknemers erop kunnen vertrouwen, dat essentiële toepassingen, zoals hun e-mail, agenda en adresboek, goed zijn gesynchroniseerd en dat de meest recente gegevens op alle mobiele platforms zijn verwerkt. Bovendien moet apparaatintegratie vrijwel volledig automatisch plaatsvinden, zodat gebruikers in feite hun toestel kunnen 'instellen en vergeten' en zich niet zich druk hoeven maken over de vraag of de gegevens die zij openen wel het meest relevant zijn.
 

U kunt uw mobiele apparaten het eenvoudigst integreren door uw zakelijke e-mail, contactpersonen en agenda op één platform, zoals Microsoft Exchange of Gmail/Google Apps, te standaardiseren. Nadat het platform is gemaakt en aan uw zakelijke behoeften is aangepast, worden alle wijzigingen op één apparaat naadloos weerspiegeld op alle andere apparaten.

0209 Design